h1

Hello Kittycaster

lauantai, 3. kesäkuu, 2006

Olen ajatellut jo pitkään olevani tosi raju, kun minulla on Hello Kitty Roller Rescue -konsolipeli. En tietenkään ole voinut vastustaa vaaleanpunaisen vaaran kutsua: ”It’s up to you to step into Hello Kitty’s pink roller boots and skate your way into danger.”

Mutta nyt olen löytänyt esineen, jonka kautta sisimpääni halkovilla yinilla ja yangilla on mahdollisuus päästä keskenään uudenlaiseen kosketusyhteyteen.

Se on Fenderin valmistama Hello Kitty Stratocaster. Aivan, kyseessä on elämystuote, jossa se sama japanilainen, jo yli kolmekymppinen mutta yhä niin kawaii pikkukissa kohtaa stagella jyräävän ikinuoren rock-kukkoilijan.

You Rock!

Fender on tuottanut Kittycasterilleen sukupuolipoliittisesti todella mielenkiintoiset PR-sivut.

Näin tilannetta analysoi engadget.com:

Seemingly perfect for either up-and-coming Bikini Kill-style riot grrl rockers or androgynous Marilyn Manson-style glamfreaks, the Hello Kitty Stratocaster guitar and Badtz-Maru Bass from Squier by Fender are curiously being marketed to pre-pubescent girls, whose role-models today seem to mostly eschew musical instruments in favor of skimpy clothing and ”back-up” tapes.

Kutkuttavaa on sekin, ettei tämä ole edes ensimmäinen kerta kun Kitty puristetaan kitaran muotoiseksi.

Ah well. Hello Kittyn hahmo on tosin ennenkin kokenut kovia huolimatta siitä, että Sanrio-yhtiö vartioi haukan lailla tekeleensä lisenssejä. Vai mitä sanotte Heil Kitty -natsiteepaidoista, ideologisesti kyseenalaisista Badtz-Maru -kondomeista tai kuolettavan söpöistä pyssyistä – puhumattakaan jokaisen pinkkejä asioita rakastavan pikkutytön salaisesta unelmasta, Hello Kitty –vibraattorista?

Mainokset

4 kommenttia

 1. Hauska blogi! En olisi itse ikinä keksinyt moista. Toisaalta – jos häärää päätöikseen nettiasioiden kanssa, niin tämä on varmaan ihan ”luonnollinen ulostulema”. Kenen toivoisit (tai pelkäisit?) tätä lukevan? Ilmeisesti kaltaistesi ihmisten, joilla on samanlaiset intressit.

  Olet kyllä nuukaillut tunteiden suhteen. Odotin avoimemmin päiväkirjaotetta. Vaikka se voi tietty olla nykyään ihan paseekin. Mä olen tälläinen kökkötraktori kato.

  Hassua kun jotkut pitää blogeja automaattisesti hirveen henkilökohtaisina foorumeina, tai jotenkin ”intiiminä sfäärinä” (what the fuck ever that means).

  Ah, muuten – kysymykseesi siitä, että ”kyseleekö joku onko televisio taidetta vai ei” vastauksena että aikaisemmin kyllä kyseltiin, nykyäänkin joku aina välillä jaksaa. (Rauha Jukka Kultatukan sielulle…)

  Mä ainakin alan seurata sun blogia.


 2. Näin käyttäjän näkökulmasta tämä kyseinen blogi on jo monta kertaa ehtinyt aiheuttaa monenlaisia tuntemuksia ja tunteellisuutta, ja aivan erityisesti tuon Kitty-skittan kohdalla! Mitäköhän blogin ylläpitäjä itse ajattelee tästä ”mielenkiintoisesta” sukupuolipoliittisesta mainonnasta?

  Melko rajoittavaa tietyiltä osin, jos ajattelemme, että munakukkorockailijakin haluaisi Kittyn käteensä ottaa ja siitä hellästi leiskauttaa mouruavan äänen satatuhatpäisen yleisön edessä. Mikä tietenkään estää?

  Lieneekö jo Tazin ostoslistalla – ei kai loppupeleissä paha hinta TODELLISELLE Kitty-fanille? Eihän?!


 3. Hello Katjy! Ajattelen Kittycasterin mainoskampanjasta niin, että se on todellakin ”mielenkiintoinen”…

  Onko se uusien kohderyhmien metsästystä? Supistuvien asiakaskontaktien tiivistämistä? Markkinointiviestintää pikkutytöille: sinäkin voit, sinäkin osaat, otat homman handuun ja jyräät tiesi tuhansiin bändärisydämiin?

  Osoitat muuten kunnioitettavia kirjoittajankykyjä, kun saat kauniisti sovitettua samaan lauseeseen sanat ”hellä”, ”leiskauttaa” ja ”mouruava”. Aivan ihqua.


 4. Ja niin, ei kyllä Kitty the Skitta on jo tilauksessa ;)Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: