h1

Staminaattorikin mesettää

torstai, 15. kesäkuu, 2006

Tällaiset myöhäiset postaukset voivat helposti lipsahtaa henkilökohtaisiksi ja tunnustuksellisiksi, kun yöllä ovat nuo tunteet enemmän pinnassa kuin jääkylmän järjen käyttö.

Tunnustan nyt, että olen koukussa Stam1nan sivujen kommenttipalstaan. On kivaa, että fanit eivät siellä jauha ainoastaan keskenään, vaan myös bändi-brändin joukot osallistuvat jutteluun.

Viime päivinä kommenteissa on yllättäen noussut esiin ”Likainen parketti” -biisin taustamölinästä erottuva Messenger-sisäänkirjautumisen ääni. Useampi kuin yksi kuulija on kiinnittänyt plingiin huomiota. Toistaiseksi metallistit ovat itse kiistäneet kaikki yhteydet Gatesin firman tuotteisiin.

Yhteys Stam1nan ja Messengerin välillä saa pienen mieleni kuohuksiin. Maailman kaikki asiat tosiaan kytkeytyvät toisiinsa ja järjestyvät salatun aritmetiikan mukaisiksi kokonaisuuksiksi! Kaaosteoria on totta. Lukumagia, numerologia ja sporalogia auttavat meitä ymmärtämään todellisuutemme luonnetta. Kaikki olemassaoleva on vain erilaisten koodien ja skriptien koostamaa representaatiota.

Stam1na ja mese. Kaikki todellakin liittyy kaikkeen.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Bändit voisivat enemmänkin keskustella faniensa kanssa. Jos vaikka saisivat joitain ideoita. Sama pätee yrityksiin ja heidän tuotteidensa käyttäjiin. Olisi hienoa, jos joku bändi voisi sanoa että ”tämän biisin teimme yhdessä faniemme kanssa/fanien ideoista”. Ei se niin tavattoman vaikeata olisi, ja eikä sitä niin mustasukkaisesti (”Minä artisti se innovoin ja te fanit ostatte”)tarvitse omiin tuotoksiin ja visioihin suhtautua.


  2. Totta. Bändit voisivat kotisivuillaan lanseerata esim. kilpailuja tyyliin ”vastaa oikein kymmeneen bändiä koskevaan kysymykseen ja voit voittaa paikan enkelikuorossa seuraavalla levytyskierroksella.” Tai sitten jos bändiltä on tosiaan ideat loppumassa, niin miksei se voisi julistaa netissä avointa kyselyä uusista ideoista? Pitkään ja hartaasti väkertämästään rakennne- ja toteutussuunnitelmasta fani voisi saada palkkioksi esim. 10 prosentin alennuksen idean pohjalle rakentuvasta bändin uutuuslevystä.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: