h1

Kadoksissa todellisessa elämässä

torstai, 29. kesäkuu, 2006

Blogosfäärissä seikkailu on kivaa. Se on yksi niistä asioista, joita tulen kaipaamaan seuraavan viikon aikana. Niitä muita ovat esimerkiksi läppärini Friend, astianpesukone, pehmeä sänky, hollantilaiset design-lakanat ja kunnon cappuccino aamuisin. Ja kylmän oluen tahdittama musiikin luukutus. Ah niin, ja vessanpönttö.

Terveisiä vaan sille yhdellekin Anttoselle, joka ihmettelee vieläkin sitä, miten metsässä voi käydä vessassa. Luontokansaa, nuo suomalaiset.

Olen lähdössä survival-retkelle venäläiseen korpeen, tarkemmin sanottuna asumattomalle saarelle Laatokalle yhdessä melkein neljänkymmenen muun suomalaisen kanssa. Menemme erämaahan leikkimään reality-tv:täkin todellisempaa Lost-sarjaa.

Kokemus on taatusti extreme-luokkaa. Villipedot tulevat todennäköisesti yöllä ahdistelemaan meitä. Matkapuhelimet eivät toimi eikä ryhmällemme myönnetä minkäänlaisia vakuutuksia. Jos koskaan palaan takaisin elävänä, jatkan varmasti bloggaamista. Jos en, niin pitäkäähän huolta itsestänne ja nauttikaa elämästänne nyt kun vielä voitte.

Mainokset

One comment

  1. Täällä odotellaan jo kiivaasti raporttia metsästä; miten kaikki meni, näkyikö petoja, vuosiko teltta ja olisiko sittenkin pitänyt saada se vakuutus—

    Terv. nim. Kolmårdenin autoja nokkivat strutsit riittävän extremeäVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: