h1

Ulkoasu-uudistus

keskiviikko, 19. heinäkuu, 2006

…on nyt totta.

Mainokset

8 kommenttia

 1. sinistä kylmyyttä, teknologiaa, kyberpunkkia näyttäisi tulleen…toiminnallisuuksissa ja käytettävyydessä vielä hiottavaa, mutta niistä en tohdi sanoa enempää, kun oma blogi on niiden suhteen melkoinen rimanalitus


 2. Tässä on ihan ideaa kyllä, assosiointi blogin käsittelemien aiheiden ja ulkoasun välillä on melko mutkatonta.


 3. Kiitos kommenteista! Jep, lähinnä hain tällä hieman edes muokattavuutta ja omempaa ilmettä (wordpressissä nämä ovat näköjään riippuvaisia valitusta templatesta). Ja se aiempi bubble gum -väri alkoi tosissaan kyllästyttää. Oikeasti haluaisin tietenkin kokomustan ja metallinhohtoisen leiskan, mutta se taitaa käytettävyydeltään olla vielä tätäkin heikompi… :)

  No mutta tässä sentään näkyvät nuo viimeksi kommentoidut ja jotain blogin statistiikastakin. Koko ajan vain ärsyttää enemmän ja enemmän, miten rajallisia kustomointimahdollisuudet blogeissa ovat. Nyttemmin olenkin alkanut haaveilla siitä omasta palvelimesta (siihenhän kelpaisi sellainen vanhempikin pöytäpönttö, vai mitä?)…


 4. Juu, sellainenkin kelpaisi :)


 5. Hei, ei saa naljailla, jos toinen tunnustaa julkisella foorumilla ettei mitään tietotekniikasta ymmärrä… :´( Hemmetti, kun meni pitkälle aamuun ennen kuin sain edes tämmöisen kasaan. Ja sitten nuo vanhatkin postaukset ovat ties minkä näköisiä – rivintasaus sucks! Muun muassa.

  Välillä tekis mieli heittää koko kone ikkunasta, mutta mitäs sitä sitten elämällään tekisi? Ei, kyllä tätä addiktiota täytyy vaan kehittää eli alkaa suunnitella uusien koneiden hankkimista ;)


 6. Lisää oranssia!


 7. Sori, en mä yrittäny naljailla.

  Joo, uusia koneita, pari pitää ainakin olla, addiktion kehittäminen addiktio päämääränä kuulostaa hienolta ajatukselta. Pitäisköhän mun harkita sellasta coolia bisseä… ;)


 8. Hyvä herra IMO-salaseurasta, tämän sivun teema on nyt tämmöinen kalseankylmä ja epäinhimillinen blues. Mutta lupaan harkita oranssia vastaisuudessa.
  Kuten tiedät, olen tietyissä tilanteissa suuri orangen ystävä.

  Ja oikeassa olet, K., voi olla ihan virkistävää kehittää addiktionalkujaan aina vain addiktoivampaan suuntaan. Mitä elämä olisi ilman kunnon koukkuja joihin kiinnittää itsensä? Kunhan tilanne pysyy hallinnassa ja kohtuus kaikessa. Esim. bisse on loistava asia, etenkin kun sitä juo oikean (suuren) määrän ja hyvässä seurassa :) — Olen muuten tosi iloinen siitä, että puhut taas minulle… :DVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: