h1

Kasvatustieteilijä Simmonsin opissa

perjantai, 4. elokuu, 2006

Eilisiltana televisiosta alkoi vaihteeksi hauskanoloinen realitysarja Rokkikoulu eli Rock School. Siinä englantilaisen sisäoppilaitoksen pikku oppilaista on tarkoitus kouluttaa viileä rokkibändi opettajaksi aikoinaan valmistuneen Gene Simmonsin asiantuntevalla opastuksella.

Oppilaat ovat tietenkin ylikilttejä, klassista musiikkia harrastavia nössöjä, Mr Simmons överiksi vetävä nahkahousu, ja koulun vararehtorin osa on näyttää tiukkahuuliselta auktoriteetilta. Kamerat seuraavat sutjakasti mukana monenlaisissa tilanteissa, ja lapsetkin pääsevät kunnolla sanomaan sanottavansa.

Onneksi Gene vaikuttaa sopivan rennolta ja itseironiselta elähtäneen rocktähden rooliinsa. Koulu on lisäksi miljöönä mainion eksoottinen, eikä brittiläinen sääkään tule takuulla pettämään odotuksia. Ja toivottavasti Kissin puffaus ei sarjan edetessä ryöstäydy käsistä.

Ensimmäisen jakson huippu oli porkkanatukkainen, haltiakieltä harrastava Josh — rock-nimeltään Emperor. Tämä rakkaussävelmistä pitävä, laulu- ja rytmitaidoton luuseri valittiin bändin solistiksi. Gene heltyi lähes liikutuksen tilaan kuvaillessaan, kuinka jokainen rokkistara on ollut nuoruudessaan toveriensa kiusaama häviäjä. Emperor riehaantui ylleen langenneesta suosiosta tietenkin täysin.

Asenne tuntuu toistaiseksi olevan kohdallaan, sekä Genellä että Keisarilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: