h1

Turku imee

keskiviikko, 16. elokuu, 2006

Luulin olleeni onnekas, kun en koskaan nähnyt tässä männävuonna Conan O’Brienille lähetettyä, Kokoomuksen masinoimaa Turku-mainosfilmiä.

Onneni on nyt sitten kääntynyt. Tämä video on niin tanakkaa tavaraa, että järki meinaa jättää. Ajauduin tätä katsoessani lähes pakokauhun valtaan. Äkkiä POIS täältä!

Tarkemmin ajateltuna juttu lähtee kyllä hyvin liikkeelle, mutta lopussa se totuus tästäkin kaupungista seisoo. Ja se seisokki ei ole kivaa katsottavaa. Jos tämän näyttäisi kaikille uusille, viattomille opiskelijoille, ne eivät varmaankaan uskaltaisi enää muuttaa tänne. Tosin mitäpä minä enää tästä Duudsass-spektaakkelien turruttaman nykynuorison elämästä tiedän.

Tästä linkkivinkistä pojot menevät Mulvalle. Näin levitetään ilosanomaa, pass the knowledge, indeed.

Mainokset

13 kommenttia

 1. Kyllähän Pass the knownledge pitäisi lähettää Conanille. Ties vaikka tulisi uudelleen suomeen. ;)


 2. Turku + Kokoomus, yhdistelmä kuulostaa niin rankalta campiltä etten uskalla edes katsoa :-) Kyllähän Conan oli tässä vain koko homman katalysti, pusher ja mc


 3. Niin, tosiaan kun en ole nähnyt sitä Conanin ”houkuttelemiseksi” tehtyä Turku-videota en osaa sanoa siitä mitään. Sellaisessa käsityksessä olen, että kyseessä oli hurja ”Conanille Tontti ja Nätti Nainen Turusta” -tyyppinen kokonaistaideteos. Phyh, ihan kuin O’Brienin kaltainen vasemmistoliberaali löytäisi henkisen kotinsa tästä kankeavartisten liikkeenharjoittajien ja parkkiluola-agitaattorien paratiisista!!

  Näköjään minuakin kuitenkin vähän vielä vaivaa tämä suomalaisten kansantauti ”mitähän se meistä oikein ajattelee?” :S


 4. Tuu tyttö äkkiä pois sieltä. Ennen niin lumoavan sympaattinen Turku on muuttumassa Rovaniemeksi!


 5. Conanille lähtenyt mainosvideo olisi ehkä vedonnut enemmänkin Show’n kuuluttajan Joel Godardin roolihahmoon, koska videossa oli huomattavan paljon miehiä, enemmän tai vähemmän pukeissa.

  Video näytettiin muistaakseni kahdesti, ensimmäisen esityskerran yhteydessä Conan totesi jotain tyyliin ”[nolostuneena:] they (people in Turku) misunderstood me – I’m not gay! [muuttaen mieltään:] I must go to Turku!”

  Jos haluaa menettää neitseellisyytensä mainosvideon suhteen, niin nbc.com/conan > videos > 13 season’s videos sisältää klipin ”Invitation to Finland” (2. esityskerta). Täytyy myöntää, että melkein itsekin menin niihin bileisiin, mutta en nyt sit kuitenkaan. Fanitus voi johtaa äärimmäisten tekojen partaalle 7:-D


 6. Miehiä! Miehiä?? Ahaa… Jännittävää tavaraa näköjään lähti O’Brienille. Olen toistaiseksi vakuuttunut siitä, että haluan edelleen pitäytyä Conanin-Turku-video-neitsyenä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä lähitulevaisuudessa tapahtuu. Kyllä, Soppaseni, olen hakeutumassa pois täältä ASAP. Sitten kun olen tarpeeksi pitkän (eli piiiiiitkän) matkan päässä Turusta, voin varmaankin rennosti naureskellen alkaa katsella noita sekoboltsispotteja.

  Olisit Anu mennyt sinne kuvauspaikalle!! Tuohan olisi ollut kiva juttu ”kertoa sitten joskus lapsenlapsille”.

  Ja mun on nyt ihan PAKKO hehkuttaa vielä, että mun sisko on kätellyt Conania sen show’ssa New Yorkissa! Melkein oli katsekontaktikin! Ja ne olis melkein ehkä voineet aloittaa juttelemaankin jostain!! Jii-haa. Jos joku haluaa kuulla likaisia yksityiskohtia ohjelman nauhoituksista, niin voin antaa systerin yhteystiedot ;)


 7. No mutta olinpa sitten lentokentällä lehdistötilaisuudessa, ja pääsin esittämään 1 kpl kysymyksenkin. 7:-) Mutta kyllä mieluusti menisin joskus show’ta katsomaan. Ehkä sitten kun Hillary on resitenttinä (hänen kannattaisi ehkä ruveta näyttämään Conanilta) ja Lähi-idässä rauha ja lentäminen on taas turvallista (jne. jne.)


 8. Täydennykseksi edelliseen:
  http://users.utu.fi/anulah/historica/conan/


 9. melkein…siis melkein kerran menin mutta oli parempaa puuhaa, ja hillarystä ei tule koskaan usa:n presidenttiä, ei edes silloin kun vastaan asettuu kolmas Bush, jota Jeb’ksi kutsutaan.


 10. Niin niin, näitä melkein menin/haluaisin kyllä mennä -ihmisiähän riittää. Menkää, ihmiset! Max Weinberg soittaa kuulemma ihan kunnon biisejä väliajoilla ja ennen showta yleisöä lämmitellään ammattinäyttelijöiden voimin. Ja Conanin kun näkee nauhoituksissa läheltä, niin sillä on niin paljon meikkiä että se näyttää vahanukelta. Ehkä vähän muutenkin.

  Anu, tahtoo tietää, mitä kysyit mieheltä?

  Olen aina suhtautunut epäilevästi Dynastiaan, Dallasiin ja Yhdysvaltain politiikkaan. Aijai, jos Conanista tulisi USA:n pressa, niin sitten vasta riemu repeäisi.


 11. Kysyin about, mitkä olisivat hänen terveisensä ulkona velloville nuorille, jotka etsivät omaa suuntaansa elämässä. Minulla oli oikeasti lista kysymyksiä ison maailman aikakauslehtien malliin, koskien esim. Tonight Show 2009 -suunnitelmia ja show’n anatomiaa ja pöytäajeluita ja sen sellaista, mutta se jäi jonnekin tungokseen kun kaikki ryysivät haastattelupöydän ympärille. :-) Konala-juttujen ja Julkku-poseerausten välissä olisi hyvin ehtinyt esittää kysymyksiä.


 12. Niin niillä ulkona vellovilla nuorilla meinasin fanilaumaa, joka hihkui lentokenttärakennuksen ulkopuolella. Kuten 45min. -ohjelman blogi totesi, pähkähullu fanitus tuo piristystä ihmisten talveen. And I was no exception.


 13. Oi, tapauksesihan on hyvä esimerkki älyllisen ja häpeämättömän emotionaalisen fanituksen yhdistelemisestä. Näin juuri pitää elämässä toimia. Jokaisella ihmisellä pitäisi olla oma pikku idolinsa, sijoitettuna kaapin päälle, sisälle, tai alle.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: