h1

Kuusysi ja sormi

maanantai, 25. syyskuu, 2006

Kyllä tämä itäinen pääkaupunkimme on sitten upea paikka. Ei siksi, että täällä saattaa puolivahingossa bongata baareissa rokkareita, jotka käyttäytyvät maailmantähtien malliin, vaan siksi, ettei ketään kiinnosta. Katsokaa vaikka noita staraa kylkeileviä ihan tavallisen näköisiä tyyppejä: ”Nam, onpas hyvää lonkeroa, taidanpa kulauttaa kerralla tuopin tyhjäksi” ja ”Hitsi vieköön, nyt tuli jo toinen tekstari, joo joo, tulen ihan kohta kotiin”.

Yritä siinä keskellä sitten näyttää raisulta veikkoselta.

Mainokset

6 kommenttia

  1. 69 joutuisi kai yrittämään vaikka olisi yksin tuolla :)


  2. No äläs nyt, Kuraattori. Suhtaudut Jussi ”seek salvation, find damnation” 69:in liian kevyesti, sillä kyseessähän on kova jätkä! Ja rankka ja raju! Oikea mustanpuhuva goottivampyyri helvetistä. Eikö? Eikö??


  3. Niin kuka oli se julkkis?


  4. Toi keskimmäinen keskarinheiluttelija lienee 69eyes-bändin rumpali ja yksi Suomen rock-viennin tulevista toivoista Jussi69 — ainakin jos bändin hehkuttaviin sivuihin on uskominen…


  5. En tiedä, kenestä tämä kertoo, Jussista vai minusta, mutta tässä se on: muutama vuosi sitten Nosturissa Musen keikalla katsoin, että onpa viereeni seisahtunut nainen omituisen näköinen. Hetken päästä huomasin, että tuo nainen oli Jussi. Jaa että Jussiko meidän rock-vientimme toivo. Heh.


  6. Mies = omituisen näköinen nainen. Eläköön uudet määritelmät! Tässä lähennytään jo todellista feminististä maailmanselitystä… :D

    Juuh, ei varmaan kannata täälläkään kasata liikaa maailmanvalloituspaineita pikku-Jussin harteille…Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: