h1

Totuus löytyy vessan seinästä

maanantai, 25. syyskuu, 2006

Yhtäkkiä yliopiston päärakennuksen naistenvessan ovessa (sisäpuolella) lukee jotain sellaista, joka täytyy heti taltioida. Ah, mitä tähän voi enää lisätä? Viisaita nuo helsinkiläiset opiskelijat.

— Kokeile seksiä
naisen kanssa.
Auttoi minua 100% :)
— Kokeile seksiä
turkulaisen kanssa,
auttoi minua 100%
— Miten ois turku-
lainen nainen? :)

(Kirjoitus alhaalla oikealla.)

Mainokset

2 kommenttia

  1. Ihanaa, että jossain on sentään vessakirjoituskulttuuri kunniassa. Omalla laitoksellani vessat ovat säilyneet puhtaina, ja kirjoittelu johtaisi varmaan lähinnä poliisitoimiin, koska kiinteistön kunnossapidosta vastaava putiikki lähettää ”tiedotteita” tyyliin: ”Kuka on vienyt taulumagneetin luokasta XX?” ja ”Postihuoneen kirjahyllyn paikkaa on siirretty”.

    Lisää vessahuumoria: yleinen vessamme tapaa mennä tukkoon silloin tällöin – mistä tietenkin käyttäjiä on tavan takaa syyllistetty. Teippasin vessan oveen Pahkasian Peräsmies -sarjakuvan, jonka yhdessä klassisessa ruudussa kerrotaan, miten Peräsmiehen toimien takia ”samaan aikaan kaikki kaupungin vessat tulvivat”. Sarjakuva sai olla paikallaan yllättävän kauan – kunnes se poistettiin juuri ennen laitoksemme vuosijuhlatilaisuutta. Olisi varmaan häirinnyt herkkiä juhlavieraitamme.


  2. Jaakko, onpa mukava huomata, että sinussakin elää vielä pieni anarkisti :)

    Julkisissa vessoissa kieltämättä on juuri se hyvä puoli, että niiden kautta ja avulla viestimällä maailmaan saa levitettyä huikeita asioita aivan anonyymisti. Mitäpä jos ensi kerralla kirjoittaisit vessanne seinään jonkin laitosta (tai jos oikein HC:ksi halajaa, niin itseäsi!?) kritisoivan tekstin ikään kuin testimielessä? Omaan huumorintajuuni ko. toiminta kolahtaa ihan kybällä. Ai mutta nyt ei paranekaan kertoilla enempää etten vallan paljastu ;)Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: