h1

Mitä sinä tekisit?

maanantai, 2. lokakuu, 2006

En ymmärrä, miksi tämä mainos kiellettiin — sehän esittää vain yhden näkökulman asiaan :}

(Anteeksi taas, te lapsekkaat ystäväni.)

Mainokset

4 kommenttia

 1. Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon varmasti vastakin: minusta tuo tai jokin vastaava pitäisi esittää kaikille peruskoululaisille. Ja sitten perään voisi kertoa paitsi ehkäisystä myös kehityspsykologiasta ja lastenkasvatuksesta.

  Aika suuri osa suomalaisista on jossain elämänsä vaiheessa vanhempana ja preppaus siihen hommaan olisi varmasti hyödyksi. Olisi mielenkiintoista nähdä, vähentäisikö sellainen lasten mielenterveysongelmia.


 2. Oikeassa olet, hyvä eep, mutta toisaalta niitä keinoja pitäisi varmaan sitten miettiä aika tarkkaan. Harvaa 15-vuotiasta ”perjantaisin vedän kännit koska siten todistan olevani henkisesti aikuisen tasolla” kiinnostaa ehkäisy- tai lastenkasvatusvalistus. Ehkä joku sosiodraama/roolipelityyppinen ”millaista elämäni olisi lapsen kanssa” voisi avata silmiä?

  Joskus on myös käynyt mielessä, olisiko siinä amerikkalaisten sitcomien muna-jutussa sittenkin ideaa (siis siinä, että nuoren täytyy hoivata tuoretta kananmunaa esim. viikko)…


 3. Olen kuullut sellaista, että ameriikassa teiniäideiksi haluaville annetaan todenmukainen vauva-nukke viikoksi. Sellainen, joka päästelee todenmukaisia ääniä todenmukaisessa aikataulussa ja jonka ruumiintoiminnot vastaavat imeväisikäisen vastaavia. Väittävät tehokkaaksi.

  Mutta ehkä näin 2100-luvulla sopivampaa olisi esitellä tulevaisuuden toivoille vaikkapa The Sims sopivin modauksin ja siihen sitten sellainen total game -laajennus.


 4. Kuka ihme haluaisi teiniäidiksi!? :\

  Mutta joo, kuulostaa pätevältä tavalta hoitaa… ööh… tuota ongelmaa.

  Total Sims — hell yeah! ”Elä päivä/viikko/kuukausi siminä! Haluatko kokea, miltä tuntuu kun vessassa käyntiin kuluu aikaa aina vähintään tunti? Miten reagoit kun lähes joka kerta ruokaa laittaessasi syttyy tulipalo? Miten kuvittelet suhtautuvasi siihen että miehelläsi on 3 vaimoa eri puolilla kaupunkia? Ja jos lapsesi on onneton, se viedään pois nips-naps.” Sim-siru takaraivoon ja elämä kuntoon.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: