h1

Toinen elämä

maanantai, 23. lokakuu, 2006

Ei, en ole täysin immersoitumassa Second Lifeen vaan takanani on uusi alku vanhalle elämälle. Olen muuttanut ja muuttunut. Uusi kotikaupunkini on jargoniksi melkein stremmad. Täällä olisi tarkoitus bilett tehdä ahkerasti töitä erään suuren suomalaisen säätiön rahoituksella — toki samalla ”paikalliseen kulttuuriin tutustuen”.

Hurmioitumiseni elektronisista laitteista jatkui eilen siten, että ostin kameran (kiinnostuneille tiedoksi Lumix DMC-FX3:n). Nyt kun olen saanut akun ladattua olen valmis räpsimään. Kamera oli oikeastaan pakko ostaa sen takia, että saan tallennettua edes palasen tästä huimaavan ja pyörryttävän sekopäisestä fiiliksestä, joka valtasi minut heti tänne tuloni jälkeen. Juuri nyt tuntuu siltä, etten palaa täältä Suomeen enää koskaan.

No, toki palaan, luultavasti, joskus, mutta onneksi se hetki on vielä kaukana.

Mainokset

8 kommenttia

 1. Heii, hienoa, siellä on nettikin, eikä vain hienoja kameroita ja pyörryttävää! :) Ja totta kai palaat! >8-)


 2. Yeah, netti toimii noin kaksi minuuttia aina kerrallaan jonkun onnettoman naapurin verkossa lurkkimalla. Juuri kun ehtii vähän rentoutua ja todeta, että toimiipas, jo viidettä minuuttia putkeen, niin tietenkin se katkeaa sitten saman tien.

  Olen kärsinyt hirvittävistä vieroitusoireista ilman internetiä ja muuta digimediaa. Onneksi sentään on tietoteknisiä laitteita mukana. Kyllä kunnon sanomalehti olisi silti poikaa — nyt sitä orpona ihmettelen aamuisin, mitä oikein olen tekemässä kahvikuppini kanssa.

  Katsotaan nyt, saanko tämän lähtemään…


 3. Yay! Hauska kuulla taas kuulumisia – raportoi sitten missä sijaistet ja miltä muuten näyttää :-)


 4. Moi Söpö, kiva että olet hengissä. Muista käydä Hanazuki Shopissa — se on kähee ja siel Damissa. Koska saa tulla käymään ja onko mun huone jo valmis? :)


 5. Yeah, saa tulla käymään koska tahansa, mutta mitään ei ole missään, eli asuntomme on täysin zen. Siis tyhjä. Kaksi patjaa lattialla, siinä se. Oih, lisäksi meillä on kolme keittiötuolia ja naapurilta lainattu pikkupöytä. Olen tässä juuri kaverin luona yrittänyt metsästää netistä sänkyä ja deskiä. En voi edes yrittää tehdä mitään töitä ilman työpöytää! Jos olen patjallani ja tietokone on siinä vieressä, arvaatte varmaan, miten kauan siinä pystyy keskittymään mihinkään alfanumeeriseen tiedonkäsittelyyn… ;)


 6. Hei,elonmerkkejä sieltä. Mahtavaa!
  Lisää odotellen…..


 7. Aiotko osallistua IDFA:an. Tulossa ollaan.


 8. Sedis, taytyy varmaan kayda tsekkaamassa, kun muutenkin noita leffoja taalla innokkaasti vilkuilen :) Heita ihmeessa meilia, jos haluat tavata vaikka kaffella!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: