h1

Jedi jedi

maanantai, 20. marraskuu, 2006

Tämä jedeilylle omistettu sivusto on niin käsittämätön aikahyppy internetin kultakauteen, että hyvää tekee. Viimeistään voimassa vahvan valosapelin ”teko ohje” sai minut lähes ilmoittautumaan kokelaaksi veljeskuntaan. Bonuksena sivujen mukana tulee uskomattomia kuvia, lähes kestämättömiä latautumisaikoja (”odotetaan vastausta osoitteesta…”) ja liikuttavaa metatietoa (”Uusi sivu 1”).

Niin liikkistä.

Mainokset

3 kommenttia

  1. Joskus www-sivuja tehneenä olin aivan äimänä tuosta, siis ihan kuin olisin saanut valonuijasta otsikkooni. Upea löytö!


  2. Imitating Conan O’Brien’s Star Wars fan imitation: ”Hurray! I’ll smite thee with my light saber!”


  3. ”Jos haluat jedikokelaaksi, ilmoita siitä kun kysyt jotakin”… aivan mieletöntä, eikö? Tuossa kehotuksessa tiivistyvät monet kauniit viestinnälliset periaatteet. Ja huomasittehan tuikitärkeän ja informatiivisen PS:n etusivun lopussa: ”ps joka ihmettelee että, miksi tämä sivun fontit ei ole jpg vastaus on se tämä kotisivun luonti ohjelma kelpuuttaa vaan bmb fontin.” Justiinsa. Sitähän minäkin, vähän jo ehdin ihmetellä. Vilpitön kiitos teille Kars, Seppo, Pentti ja Taina kaikista näillä sivuilla olevista jutuista.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: