h1

Blogitarot

perjantai, 1. joulukuu, 2006

Ihan kivassa elämässä julkaistiin niin napakymppi meemi, että osallistun siihen, vaikkei kukaan ole edes pyytänyt.

Päädyin meemin alkulähteille ensin Jatulintarhan ja sitten Lauran kautta.

Ideana on oman elämän mystifiointi tarot-tyyliin, mutta blogeilla. Tarkoituksena on löytää vastauksia monenlaisiin mieltä askarruttaviin, myös ns. elämän suuriin kysymyksiin. Ensin mietitään kovasti kysymystä, johon halutaan vastaus, ja sitten katsotaan, mitä blogilistan satunnaisgeneraattori arpoo esiin. Kaivattu vastaus löytyy sattuman kautta ruudulle mäjähtävän blogin ensimmäisestä kirjoituksesta.

No niin, kokeillaanpa. Nyt täytyy oikein keskittyä.

1. Miksi Juha Valjakkala pakeni vankilasta?

Möhköfantti vastaa Juicella: ”päivä päivältä muistuttaa itseään entistä enemmän”

Surullista, mutta näin tosiaan taitaa olla. Muistutamme päivä päivältä sitä, miksi olemme lopulta tulossa. Ehkä Juhakin sitten niin.

2. Sataako huomenna vettä?

Jumalaisesti nimetty Medeia 2 heittää haasteen takaisin runomitassa (Pyöreät säkeet):

Iholle huokailtu
runo
kaartuvan kaulan sykkeeseen

pakotetun hidastetut
nimettömät säkeet

kielen kosteat piirrot
rakkauden muistiinpanoja

Uu-uh! Onpa eroottinen runo, siitä olen samaa mieltä tekstiä kommentoineen Tuin kanssa. Ja kuinka se tavoittaakaan ihmissuhteen samanaikaisen voiman ja herkkyyden, intensiteetin ja häivähdyksenomaisuuden. *huokaus*

Ehkä kysymyksenikin voi yrittää uudelleentulkita syvän metaforisesti?

3. Miksi olen usein niin saamaton ja laiska?

Pienen harharetken jälkeen päädyn koskettelemaan Palaa sinistä saippuaa, jossa minulle kerrotaan rohkaisevaan sävyyn: ”Innostuin K:n vihjeestä kokeilemaan haahuilemiseen veeveeveessä StumbleUponia.”

Mutta herran tähden, ei! Olen lahjomattomien nettitestien mukaan addiktoitunut jo ainakin internetiin ja kyberseksiin. Ja vietän muutenkin täydellistä nörttielämää, tiedättehän, koneessa koneesta koneeseen, koneella koneelta koneelle, et cetera, ad nauseam.

4. Miksi maailmankaikkeus on olemassa?

Aromaterapiaa luotaa tätä klassikkokysymystä hieman viistosta, mutta yhtä kaikki pätevästä kulmasta: ”Naista kehoitetaan nauttimaan rakastajattaren roolistaan kun taas miestä kehoitetaan punnitsemaan rauhallisesti asioiden eri puolia. Mitähän tästäkin pitäisi ajatella? Eklektikkona poimin vain mielestäni olennaisimman: Ei rakastamalla voi elämäänsä tuhlata, mutta toisia vahingoittavilla teoilla voi.”

Pessimistinä olen kyllä sitä mieltä, että rakastamallakin voi elämäänsä tuhlata. Kyynikko minussa toteaa, että toisia vahingoittavalla tekijällä sitä vasta voikin olla hauska ja nautinnollisen pitkä elämä. Romantikko minussa haluaa kuitenkin huomauttaa, että loppujen lopuksi elämä, maailmankaikkeus ja kaikki on kiinni rakkaudesta.

5. Valmistunko konsa?

Oijoi! Viihdevinkit-uutiskirje edustaa sellaista blogimaastoa, jolla en ole vielä lainkaan tarponut. Toisin kuin jo yli tuhat suomalaista. Huh!

Ilmeisesti itse maestro Kurvinen lataa vastauksensa melkein vyön alle: ”Pikkujoulusesonki lähestyy ja parhaat viihdyttäjät viedään parhaillaan käsistä. […] Tarjolla huipputason viihdepaketteja, jotka nostavat tilaisuutenne tunnelman kattoon! Huipputason estraditaiteilijat (koomikot, jonglöörit, viihdetaikurit jne.) sekä isommat show -kokonaisuudet saat tilaisuuteesi tiedustelemalta tiimiltämme.”

Jaaha, vai se olisi sitten alanvaihdon paikka. Mutta että taikuriksi tai jonglööriksi? Saattaisipa tulla vähän liian iso hyppy meikäläiselle…

Tai ei ehkä sittenkään. Yhtä pelleilyähän se tämä nykyinenkin touhu on.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: