h1

Sinä valitset!

torstai, 21. joulukuu, 2006

Olen jo pitkään sitkeästi yrittänyt elää rinnakkain sekä Operan että Firefoxin avaamassa maailmassa. Vaikka — ja toisaalta ehkä juuri siksi kun — kaikki käyttävät Foxia, olen salaa ollut ihastunut isoon punaiseen O:hon.

Mutta tämän päivityksen ja näiden tervetulotoivotusten jälkeen harkitsen kyllä siirtymistä täysin kettuilun pariin. Kuka näitä tuotteita oikein lokalisoi? Kyllä minä mielestäni suomea osaan, mutta en silti ymmärrä, mistä tässä puhutaan. ”Näet ominaisuuden toiminnassa” — huh?

Ja voi että, kyllä se choice on kova sana, mutta saattaapi olla, että suomeksi tuo valinnan hehkuttaminen alkaa jo kolmannella kerralla tökkiä.

Mutta oijoi, miten söpöä: tuonto! Siis kukahan on vastuussa tästä ihmeellisen ihanasta sanavalinnasta? Iik, tuonto! Tästä tulee niin uusi lempisanani, ettette usko.

Mainokset

4 kommenttia

  1. Tuo ”huijaussuoja” on kyllä huippu.


  2. Jep, hiukkasen epäilyttää, ketä, missä, miten ja millä tässä nyt huijataan. Eikun siis suojellaan huijauksilta. Ihan niinkuin yksi pieni selain voisi taistella vastaan kaikkia maailman suuria huijauksia :’

    Lisäksi minua ärsyttää tuo ”täällä on tilaa blogillesi ja valokuvillesi ja ystävien tapaamiseen”, koska ensimmäisen ja:n tilalla pitäisi selkeästi olla pilkku.


  3. Isosta Oosta (tsihihi) pääsee nauttimaan nyt myös pelikoneiden parissa, kun Nintendon Wii-konsolille julkaistiin oma Opera-selain. PC-puolella ei ole Firefoxin voittanutta.


  4. Aivan niin, hyvä feldon, eikös se vaan ollutkin juuri arvon lehdestänne, josta luin että Opera tuontuu nyt myös Wiille. Pitäisikin haastatella sinua sen käytöstä. Tai ehkä voisit kirjoittaa blogillenne syväanalyysin siitä, miltä Wii-maailma on tähän mennessä maistunut?

    Äh, okei sitte, Firefox voittais tän erän.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: