h1

Kon-kon-konservatiivi

keskiviikko, 10. tammikuu, 2007

Kolikon kääntöpuolessa oli hykerryttävä linkki kirjoitukseen, jossa kerrotaan, että soija on syypää muun muassa homouteen, seksuaalisiin häiriöihin, feminisoitumiseen, kansaa riivaavaan ylipainoon ja syöpään. Soija on hengenvaarallista erityisesti lapsille sisältämänsä estrogeenin takia. (Tofukin on paha, mutta soijakastike, miso, natto ja tempeh ovat aika OK, sillä niiden molekyylirakenne on ratkaisevasti muuttunut fermentoinnin eli käymisen tuloksena. Huh!)

Tämän soijasta meuhkaavan James Rutzin varsinainen lahja maailmalle ja maailmanhistorialle näyttäisi kuitenkin olevan The Meaning of Life, kirja, jonka luvataan selittävän kaikki maailman tapahtumat aukottomasti ja lopullisesti. Sen luettuaan lukijan luvataan myös helposti voivan tehdä asioita, jotka aiemmin olivat mahdottomia. Raamatun kryptiset lauseet, sodat ja muut konfliktit, maapallon olemus, elämäsi tarkoitus… you name it, ja Jimmy-setä selittää miten asiat oikeasti ovat. Ja epäilemättä myös miten niiden tulisi olla.

Päädyin näiltä soijaretkiltäni useille koskettaville sivuille. Olen joskus ajatellut, että sanapari ”conservative humor” (huomaa amerikkalainen kirjoitusasu, sattuneesta syystä) on oksymoron. Mutta katsokaas tätä t-paita-saittia, ”where conservative political humor, superior quality, and professional artistry come together”. Mielenkiintoista!

Täällä avautuu suorastaan… ööh… käsittämättömiä tiedon polkuja. ”A few questions from God”, oijoi! Lukekaa ja nauttikaa.

Täytyisi ehkä paremmin tutustua tämäntyyppisten ihmisten sielunelämään, jotta osaisi joskus paremmin argumentoida heitä vastaan. Tämä seuraavakin kuva-arvoitus edustaa minulle sentyyppistä huumoria, josta en ihan kamalasti jaksa innostua, vaikka koomiset elementit on tässä sinänsä kasattu ihan kivasti yhteen:

2 kommenttia

  1. Öh. Tuo viimeinen paita on varsinkin aika – henkeäsalpaava.


  2. Mullakin alkoi oudosti kurkkua kuristaa kun katselin noita :S

    Ja Hillary on näköjään monessa kohtaa leimattu täysin kommunistiksi — ihme ettei vegaanilesboksi — joten sitä suurempi syy toivoa, että hän pääsisi joskus kiinni todelliseen valtaan.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: