h1

Kriisistä ei tietoakaan

torstai, 11. tammikuu, 2007

Näitten yäk-pyssyjuttujen väliin tulee onneksi jotain kivaakin kerrottavaa: legendaarinen Pikku Kakkonen täyttää tänään 30 vuotta. Onnea, onnea! PK on melkein parasta mitä Tampereelta tulee.

Ja ohjelmahan on lähes yhtä nuori kuin — köh köh — allekirjoittanut. Ei kyllä uskoisi. Sitä on pysytty vetreinä ja liikkuvaisina.

Käykäähän sytyttämässä kakkopikkuselle onnittelukynttilä. Ja muistakaa Ransun opetuksia! Niitä kun noudatettais niin maailma olisi vähän parempi paikka, meinaan.

Mainokset

5 kommenttia

 1. Pikku Kakkonen on brändien aatelia. P2 on _parasta_ mitä Tampere on koskaan meille suomalaisille tuottanut (ja tässä kohtaa paljastan tietämättömyyteni, sillä en edes tiedä mitä muuta Tampereelta on).

  30v. laatuproggista on uskomaton saavutus. P2 on instituutio, hyvällä i:llä.


 2. Oi niitä aikoja. Nyt aikuisena ei ole enää niin coolia innostua Pikkukakkosesta ja Taikuri Maxin Kepakosta :P


 3. Sami: No, Tampereeltahan (tai niiltä main) tulee esimerkiksi Popeda ja Eppu Normaali ja Särkänniemi. Tuleeko mitään muuta mieleen? Hmmm.

  feldon: Mutta aikuisenahan sitä vasta onkin kuulia innostua moisista! Sitä paitsi nyt niitä katsoo ihan eri silmin kuin joskus muinoin (paitsi että tämäkään ei välttämättä ole vain iloinen asia). En tosin vieläkään ole ihan toipunut Pelle Hermannin jättämistä traumoista… Ehkä pitäisi antaa sillekin joskus vielä uusi mahdollisuus.


 4. popeda, eput ja särkänniemi ovat yhdessä ja erikseen erittäin, erittäin huonoja asioita


 5. Hehee… Saatat hyvinkin olla oikeassa, Sami. Olen pienestä pitäen kyseenalaistanut Tampereen olemassaolon mielekkyyttä maailmankaikkeudessa — ja tällä on hyvin, hyvin vähän tekemistä sen kanssa, että olen itse asiassa turkulainen.

  Ehkä Eput todellakin ovat sitä kuuminta hottia mitä Tampesterilla on meille tarjota. Alas mustamakkaran mussuttajat ja puolukkahillon nuolijat! Tampere haisee!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: