h1

Teini tunnustaa taas

maanantai, 22. tammikuu, 2007

Välillä sitä tuntee olevansa aikuinen. Niin kuin silloin, kun käy kommentoimassa mitvitin, tuon legendaarisen vakavikkohumoristin, blogipostausta metabloggauksesta. Kommenttiketjussa muotoaan hakeva juttelu sivuaa — vain paikoin ja ohuelti mutta kuitenkin — jopa Yhteiskunnallisesti Merkittäviä Kysymyksiä. Siinä sivussa ratkaistaan myös SanomaWSOY:n tulevaisuus.

Vaikka kirjoitinkin vaatimattomat osuuteni keskustelun jatkeeksi hyvässä uskossa ja vilpittömin mielin en ole ihan varma, miten koko asiaan tulisi suhtautua. Yksi ongelma on siinä, että se vaihe, johon kuului kaukaa ja hiljaa tapahtuvaa mitvitin ihailua on nyt peruuttamattomasti ohi. (Siis, selvennyksenä, nyt samaa tapahtuu lähempää ja äänekkäämmin.)

Ehkä tätäkin suurempi ongelma on kuitenkin se, että todellisuudessa minä olen monissa asioissa järisyttävän kaukana aikuisesta tai edes aikuismaisesti käyttäytyvästä ikiteinistä.

Blogilleni on viime päivinä ajautunut ihan varmasti ainakin yksi kävijä, joka äsken mainituista kommenteistani inspiroituneena, ärsyyntyneenä tai niiden aikaansaaman täydellisen välinpitämättömyyden vallassa on saapunut tänne katsastamaan, josko KP:ssäkin olisi viittauksia johonkin pientä ihmistä suurempaan kysymyksenasetteluun.

Vaan eipä ole, ei. Ei sitä aina jaksa. Niinku tiättekste silleen.

Sen sijaan ajattelin kertoa teille, että olen taas saanut vahvan yhteyden minussa asuvaan teinipoikaan (ei sillä, että se yhteys olisi oikeastaan koskaan kovin ohueksi tai satunnaiseksi hioutunut). Mutta nyt! Sisäinen teiniyteni on onnistunut piiskaamaan mantelitumakkeitani sellaisiin pinkeysasteisiin, että vappupallot jäävät kakkoseksi. Tunnen jatkuvasti vastustamatonta halua riehua, hypiskellä ja alkaa ujelluskilpasille tuulen kanssa (syvällistä metaforiikkaa).

Mikä ihme tämän on saanut aikaan?

No, esimerkiksi suomalaisen Catamenian kovaakin kovempi koveri W.A.S.P:in luukutuksesta I Wanna Be Somebody (1984). Jos en tukisi täysin rinnoin suomalaista tekijänoikeuslainsäädäntöä (tässä kohtaa kuuluu naurahtaa), kehottaisin teitä lataamaan ko. biisin välittömästi kaverilta omalle koneelle ja nauttimaan elämästä kaikin voimin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: