h1

Kas, tästähän tuli iltapäiväuutinen

torstai, 8. helmikuu, 2007

[Ilta-Sanomat 8.2.2007]

Seksi myy aina ja mitä tahansa. Erityisesti se myy, jos siihen liittyy julkkis, vaikka ruma ja onnetonkin. Aina ja mitä tahansa.

Niinpä meistä onkin täysin luonnollista lukea lehdestä, että ”Paris ei rauhoitu”, kun itse asiassa puhutaan hänen nevöhööd-ystävänsä ja tämän poikaystävän ”henkilökohtaisten puuhien” vuotamisesta nettijulkisuuteen. Kimin ja Rayn välisen kemian ei luulisi kiinnostavan ketään tervejärkistä, mutta kun Miss Hilton löytyy keskeltä tätä aivan sattumalta ja varsin vahingossa syntynyttä seksiskandaalia, alkaa meidänkin lähimarkettimme kassakone laulaa ilon kilinää.

Tällaisistako uutisista olemme valmiit maksamaan? Näinkö halvalla meitä saa panna?

Mainokset

2 kommenttia

  1. Hei pitkästä aikaa
    (väikkärin viimeistely otti aikansa),

    Niinpä. ”Paris ei rauhoitu” = ”Tiedotusvälineet ja niiden yleisö ei rauhoitu”. Täällä kotimaassa vähän sama homma jonkun pääministerin entisen tyttöystävän kanssa, siellä ulkomailla ollen olet tosin ehkä välttynyt paljastuskirjan kansien etukäteisjulkistamisilta ja muilta hämmingeiltä.


  2. En toki ole välttynyt Susan-kohuilta, sillä olen näköjään vastuussa myös monien muiden ulkosuomalaisten juorupäivityksistä… Aivan loistavaa, että meillä on internet ja siellä saitteja, jotka uskollisesti listaavat jokaisen kohahduttavan käänteen valtakunnan politiikan ykkösaiheesta! Mitä meillä olisikaan ilman rouva Kurosta? Pelkkä M. Vanhanen, joka ei, anteeksi vaan, henkilönä kiinnosta ehkä ketään.

    Ja nyt sitten pitäisi vielä keksiä, ketä sitä äänestäisi ja missä ja miten… hmm. Tai sitten ilmaisen poliittisen aktiivisuuteni jollain muulla tavalla.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: