h1

Minä ja kuoleva morsioni

lauantai, 21. huhtikuu, 2007

Ei, en käynyt eilen sukupuolenvaihdosleikkauksessa vaan keikalla.

Etukäteen vähän jännitti. Millaisenkohan show´n MDB panisi pystyyn? Kantaisinko pää pystyssä goottilolita-asuani aamuun asti? Kestäisinkö eriasteista doom-örinää ja puolitutun, pelottavan näköisen tyypin seuraa koko illan?

Voi pojat, että oli upeaa. Sikamageeta! Minua oli varoitettu, että paikalla kannattaa olla ennen kahdeksaa, ja toden totta: bändi alkoi soittaa klo 20.20. Siis haloo! Ei ollut edes pimeää, ja mustan eri sävyihin verhoutuneiden goottien ja muiden yöeläjien dramaattiset attiret uhkasivat mennä ihan hukkaan pitkätukkien vaeltaessa valjussa auringonvalossa ja neonvalojen loimeessa tapahtumien keskipisteeseen, Paradisoon.

Paradiso oli täydellinen paikka juuri tälle musiikille, juuri meille, juuri nyt. Entinen kirkko komeine lasimaalauksineen ja jylhine parvineen loi kohottavat puitteet tunnelmalle itse orkesterin vetäessä asiaan kuuluvasti niin matalaa profiilia kuin stagella ylipäätään voi vetää.

Pöh. En keksi mitään ikävää sanottavaa mistään. Olut oli hyvää ja kylmää, ihmisiä oli paljon mutta ei liikaa, musiikki ravisteli ja tärisytti kehoja ja mieliä edestä ja takaa. Joka puolella liikkuvista hiuksista aiheutuvat ilmavirratkin viilensivät kivasti. (Tätähän voisi harjoitella kotonakin.)

Melkein parin tunnin fiilistelyn jälkeen ihmiset valuivat rauhallisesti ulos, ja jatkoimme matkaa ”rock-klubi” The Caveen, jossa kaikkien yllätykseksi kolme jumalattoman timmiä bändiä veivasi asiantuntijan arvion mukaan lähinnä metalcorea. Keskimmäisessä bändissä kitaran ja basson varressa tykitti kaksi niin kiltinnäköistä tyttöä, että yleisö meinasi totaalisesti erkaantua housuistaan.

Oijoi, mikä ilta. Ja ihan kohta olisi tarjolla jotain tällaista. Tai tällaista. Ja mitä ihmettä tämä on?

3 kommenttia

  1. Voi perkele! Mä oisin ehkä halunnu käydä Paradisossa tuolloin, sen sijaan että kävin ensimmäisellä kerralla hieman itselleni vierasta musiikkia kuuntelemassa ja toisella kerralla sold-out ovella. Oon virallisesti kade! Hienoa että pääsit paikalle sitten itse kuitenkin. Vau, hitsi pahus jne.


  2. Siitä on aikaa, kun olen itse käynyt MDB:n keikalla, mutta taatusti on keikka ollut kuumaa katsottavaa. Bändi soitti hienosti jo silloin kymmenkunta vuotta sitten Tavastian hämyssä. Mukavaa synkistelyä!


  3. Jep, ihan mahtavaa menoahan se oli, tai oikeammin sellaista syvältäkouraisevan synkeää fiilistelyä. Lähinnä bändin uusi basisti Lena herätti yleisössä kuumia tunteita… Ja vokalisti oli fantastinen, niin läsnä, vaikka tämä nyt kuulostaakin ihan kauhealta näin sanottuna. Ei kyllä harmita että tuli lähdettyä :PVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: