h1

Oi maamme

sunnuntai, 13. Touko, 2007

Serbia voitti, minä tiesin, minä tiesin, alusta asti! Vähän niin kuin minäkin olisin voittanut. Molitva! Yeah!

Lisäksi pitää erityisesti mainita, että Suomi kellisti Britannian ihan kevyesti. Briteillä oli niin järkyttävän huono show, että tuli ihan takavuosien Suomi mieleen. Samoin Irlannilla. Folklaulun voisi vielä antaa jotenkuten anteeksi, jos se olisi todella hyvä, mutta kun koko epävireinen tanhubändi tuntui eksyneen vääriin kisoihin. Voi tätä vahingonilon määrää.

Hyvä Suomi! Suomi veti pisteet kotiin. Kaikesta muusta paitsi Krissestä. BBC:n legendaarinen selostaja Terry Wogan rukoili ääneen, että mentäisiin mieluummin vaikka mainoskatkolle jottei tarvitsisi katsella pinkin prinsessan nolaavan itseään kerran toisensa jälkeen. Joulupukki oli sinänsä sympaattinen, mutta väärässä paikassa. Ja ne lopun minitekojoulukuusia muistuttavat kimput, jotka työnnettiin voittajien syliin, onnistuivat latistamaan tärkeää hetkeä.

Tämä onkin oikein nationalistinen viikonloppu. Tänään on jääkiekon MM-finaali, jota näemmä tämänkin tytön oletetaan katsovan. Kai sitä sitten täytyy uhrautua. En kyllä olisi uskonut tässä elämässä vapaaehtoisesti päätyväni oluthuuruissaan mölisevän lauman keskelle sporttibaariin kannustamaan Suomen Leijonia. Toivottavasti paikalla on edes kanadalaisia, että saadaan aikaiseksi pientä säpinää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: