h1

Kevyt elämäpäivitys

lauantai, 2. kesäkuu, 2007

Ah, tätä suvista Suomea. Runsas vuorokausi siihen meni, että opin taas maan tavoille. Olin yllättäen ehtinyt unohtaa esimerkiksi sen, miten baarissa tilataan kaljaa. Mutta kyllä se sitten siitä, pikku hiljaa, keskittyen ja harjoitellen.

Olen vierailuni aikana ottanut varovaista tuntumaa suomalaiseen sielunmaisemaan vierailemalla muun muassa verotoimistossa, poliisilaitoksella, Kelassa, pankissa, kaupassa ja Alkossa.

Nyt takana on jo lähes kaksi vilskeviikkoa. Ajattelin terapoida sosiaalista repeämistäni laskemalla, kuinka monta henkilöä olen erikseen sovitusti tänä aikana kohdannut. Tulos: 29. Luvussa mukana ystävät ja muut vasiten tavatut. Mukana ei ole yhtään sukulaista, kahta kollektiivikohtaamista, ei työpaikan kevätretkeä tai väitös- ja ylioppilasjuhlia, jotka nekin tuli tässä ajassa todistetusti suoritettua.

Tv-uutisia ehdin hetken hykerrellä tuloiltanani. Siinä se leppoisa hetki taisi tällä retkellä sitten ollakin, jos Turku–Helsinki-junamatkoja ei lasketa.

Että tuota, voisihan sitä rauhallisestikin elämäänsä elää, vaikka välillä. Mutta kun täytyy olla mukana synnyttämässä uutta ja hautaamassa vanhaa, lämmittelemässä ja jäähdyttelemässä. Ja hoitaa siinä lennossa ihmissuhdekriisejä meillä ja muualla.

Suomalaiset ihmiset ovat kyllä ihania, ainakin useimmat. Siis nyyh. Ja Suomi on niin kaunis. Buhuu. Ja moni asia on täällä ihan liian hyvin. Pitäisiköhän sitä… harkita… voi ei.

Mainokset

2 kommenttia

  1. :-) Vaikeaa on valita maiden välillä. Mutta kiva kun olit mukana kuvioissa taas vaihteeksi!!!


  2. Kiitos! Sinuakin oli eri kiva nähdä, vaikka sitten Ultra Bran tahdissa. Minun piti raportoida lauantaisista systeemeistäsi täällä, mutta tarvitsisin hommaan varmaan ylimääräiset aivot… ja käsiparin. Ja rutosti extra-aikaa. Mutta katsotaan. I alla fall: ONNEA nyt vielä näinkin ja tässäkin!!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: