h1

Kisumirri bilettää

keskiviikko, 6. kesäkuu, 2007

Jotkut ovat jo kuulleet surullisen tarinan yrityksistäni muodostaa toimiva suhde Nintendo DS Liteen, toiset taas eivät. Kerratkaamme tragedian pääkohdat.

Vatvoin puolisen vuotta, ostaisinko PSP:n vai DS:n, ja eräänä kauniina päivänä huomasin sitten käveleväni kaupasta kiiltävänmusta DS Lite kainalossa. Ostin kaupan päälle myös nelisen euroa maksaneen Zooon, johon jäin heti koukkuun. (Siis hei, katsokaa nyt noita kulmikkaita eläimiä! Voiko olla mitään zöpömpää?)

No niin. Kaksi päivää ostokseni jälkeen DS addiktoivine Zooo-peleineen varastetaan. Seuraa kiroilua. Takaisin kauppaan. Ostan uuden pelikoneen, mutta paketissa onkin aivan vääränvärinen DS, ei se Lite. Seuraavana päivänä takaisin kauppaan. Koko paikka on samana päivänä mennyt kiinni remontin takia, ja minä olen lähdössä seuraavana päivänä Suomeen. Annan hädissäni väärän koneen ja kuitin ystävälleni ja hän lupaa yrittää saada paketin vaihdettua. Viikkoa myöhemmin saan tekstarin: homma hoidettu.

Huokaus. Tänään viimein reintroduseerasin elämääni kiiltävänmustan DS Liten, ilman Zooo:ta. (Nyyh.) Mutta onneksi sentään hyllystä löytyi jotain muuta.

Mitä ihminen edes tekisi uudenkarheilla Harvest Moonilla tai Rayman Raving Rabbidsillä, kun käsiin etsiytyy vanha GBA-peli Hello Kitty Happy Party Pals herttaisine pikku bileidensuunnittelutehtävineen?

Okei. Kohta olen siinä tilanteessa, että myönnän ääneen, että ihminen voi olla liian, krmh, kokenut pelaamaan Hello Kittyä. Mutta en sentään ihan vielä.

Lievästi alkoi nimittäin otsalohkossa kaihertaa kun tajusin, etten voi ottaa yllä mainitun kaltaisia ohjeita enää aivan viattomasti. A party for two? In the Playroom? Noh, noh.

Kittyssä on mielestäni aina ollut jotain vähän perverssiä.

Niinpä niin. Kukapa ei toivoisi saavansa Kittyltä mehukkaita party planning tipsejä? Tämähän alkaa kohta näyttää todelliselta hyötypelaamiselta.

Naiset harvoin ovat silleen kilpailuhenkisiä. Me haluamme vain pitää huolen siitä, että kakkumme ja keitoksemme ovat selkeästi parempia kuin naapurin Tiinalla. Ja bileemme hauskempia. Ja vieraamme kauniimpia. Kun tarpeeksi lasketaan muuttujia, aletaan bileissäkin nähdä eroja. On bileitä, ja on bileitä.

Sitä samaa sinulle, mirriseni. Sori, lukijat, kun kuvien laatu oli noin halju, mutta ei sitä aina jaksa.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Jotenkin ankealta tuntuu juhla, jonka pitää tavoitella 55% ratingia…? :-D


  2. No jotenkin, joo. ”Kuulkaas, vieraat, nyt juhlitaan ja hymyillään vaikka hampaat irvessä, että saadaan edes 50% täyteen. Äläs sinäkään yhtään yritä lähteä kotiin, vielä on suoritettavaa jäljellä. Otapa kakkua ja limsaa. Ei mutinoita, siitä vaan limsaa nyt naamariin.”

    Tuossa Hello Kitty -pelissä on muuten ihan maailmankaikkeuden huonoimmat minipelit. Ihan yksinkertaisesti siksi, että niissä vähän heitellään palloa eikä edes voi voittaa. Mokasit ja hävisit — Game Over. Teit kaiken hienosti ja oikein — Game Over. Mitääh!? Alan kohta oikeasti pelisuunnittelijaksi, sillä tämä on jo härskiä rahastusta.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: