h1

Generaattori

perjantai, 14. joulukuu, 2007

Yritätkö keksiä näpsää nimeä bändille, kirjallisuuspiirille, killalle, harrasteklubille tai pelifirmalle? Tsekkaas tätä.

No okei, onhan tuo hieman ”biased”, mutta so what. Jos nämä nimet ovat jonkun mielestä laimeita, keksikää ihmeessä parempia ja lähettäkää ehdotukset minullekin.

Näitä tarvittaisiin lisää, tällaisia koneita nimittäin.

Mainokset

8 kommenttia

 1. Hei hitsi, mun piti tehdä tuommoinen fantasiakirjojen otsikko- ja takakansigeneraattori, mutta tekniset taidot puuttuivat… Siinä olisi voinut valita erilaisia elementtejä, tuloksena jotain tämmöistä [oli mehevämpikin, nyt olen päässyt vähän ruostumaan…]:

  salatun/kirotun/ikuisen/ metsän/kaupungin/planeetan asukkaita ahdistaa levottomuus. Vihreän/mustan/kätketyn rubiinin/liekin/valon vartijoiden huhutaan liikkuvan yhä lähempänä Kuolevaisten/Kaukalaisten/Pääjalkaisten/Persjalkaisten syntysijoja.

  Kylässään/veljeskunnassaan/sisarkunnassaan hyljeksityn paimen/velho/laulaja Györgyn/Tiirikan/Beorwinen elämä kietoutuu odottamattoman vieraan kirottuihin/salattuihin kohtaloihin. Alkaa raivoisa/epätoivoinen/noiduttu kilpajuoksu ajan kanssa / taistelu / matka, jottei Viisasten/valkoinen/murtunut sormus/miekka/amuletti joutuisi vääriin käsiin. Ikiaikainen/voimallinen ennustus/mahti joutuu koetteelle, kun hän ystäviensä tuella valmistautuu Merenalisten/Viispyörteisten/Puuntakaisten maailmojen yhteentörmäykseen…


 2. Oijoijojoijoijoi, miten upeaa! Olen sanaton ihastuksesta (lähes, kun kerran tässä kuitenkin jorisen). Apua, jäin heti koukkuun.. mitä tapahtuu sitten kun maailmat törmäävät yhteen ja Györgyn/Tiirikan/Beorwinen sankaritaru pääsee kunnolla käyntiin!??

  Jos vaihtoehtoja olisi tosiaan muutama enemmän, tästä voisi kehitellä vaikka minkälaisen fantasianovellikoneen. Tai mites jos tällaisen systeemin avulla luotaisiin joitain valmiita juonenkuljetuskaavioita (siis siten että lopputuloksena ei toki olisi mitään perushuttua vaan kunnon postmodernisti kliseitä ravistelevaa laatufantasiaa)?

  Näin voitaisiin myös kanavoida nuorten tai ”nuorten” ja kokemattomien kirjoittajien palavaa kirjoitusintoa eräänlaisen kevyen muotin avulla muillekin ymmärrettävämpään muotoon.


 3. Enää puuttuu siis ohjelmistopuoli… :-)

  Vähän samoista teemoista kirjoiteltiin Dagens Nyheterissä, jossa kommentoitiin fantasiaelokuvien raaka-aineita. Ajattelin lähettääkin tekstin sinulle, mutta onko osoite sama vanha? Saitko koskaan Ikaalisten madon tervehdystä?

  Yst.terv. AL


 4. Voi kulta pieni, sain toki! Ja on hirvittävällä tavalla unohtunut kiittää, joten KIITOS!! Olin ihan että iik, mikä tuo on!? Mahtava yllätys, snailmailia!

  Osoite on sama kuin ennenkin, ainakin toistaiseksi :)

  Tulen kyllä ihan kohta taas jo Suomeenkin. Nähdään?


 5. Generaattorit ovat aina tervetulleita, käytän lähes päivittäin Kapteeni Haddock -generaattoria, joka tulee tarpeeseen asiakaspalvelutyössä…

  WoW-generaattori antaa maukkaita kliseitä höröteltäviksi, Shadow Thiefejä ja Attack Combat Fightereita ei olekaan näkynyt servereillä viime aikoina, kun kaiken maailman Maket, Pegetzut, Jazkat ja muut katu-uskottavat nikit alkavat viedä tilaa wanhoilta perinteisiltä nettialiaksilta.


 6. Heh, oikeassa olet! Kyllä erilaiset tietokannat pitäisi muutenkin saada tehokkaampaan ja vapaampaan käyttöön. Roolipelien hahmonnimillekin on varmaan omia generaattoreitaan? Onhan sitä kaikenlaista stripparinimeäkin tarjolla eri puolilla…

  Niin tekisi mieleni kertoa kaikille, mikä yksi salaisimmista nickeistäni on, mutta enpä sittenkään taida. Se on sellainen, että joka ikinen kohtaamani ihminen ajattelee, että tuo tuossa on takuuvarmasti tylsä ja ankea ihminen, jolla ei ole mitään sanottavaa mistään. Välillä tuollaisenkin aliaksen takana leikkiminen on hauskaa!


 7. Matti Vanhanen? (Sori…)

  Näkyillään jos onnistutaan, olen joskus taas uuden vuoden lähetessä tai koittaessa Turussa.

  Yst.terv. AL


 8. Oih, voih, nyt sitten menit ja arvasit… lähelle! Hihii :)

  Jees ja kyllä, katsellaan tilannetta.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: