h1

Eeppistä, indeed (#2)

tiistai, 15. tammikuu, 2008

Jos edellinen esitys lämmitti, tälläkin voi olla jotain annettavaa.

Pidin itse tästä videosta enemmän; mukana on instant-pakastekuivausta, The Shining -viittauksia ja rentoa meininkiä.

Ja yhtye on siis Within Temptationin ex-kosketinsoittajan ja perustajan veljen Martijn Westerholtin luomus Delain ja Frozen.

Jotta asiat eivät olisi liian yksinkertaisia, myös Within Temptation julkaisi viime vuonna kappaleen nimeltä Frozen. Yhtyeet näyttävät silti olevan ihan väleissä, kun kerran laulajat vierailevat toistensa levyillä ja sellaista. Delain näyttää muutenkin olevan oikea kohtaamispaikka: uusimmalla levyllä kävivät Sharon Den Adelin lisäksi rämpäyttämässä niin Nightwishin Marco Hietala kuin Epican kitaristi Ad Sluijterkin.

Ei mutta vakavoitukaamme. Tuulikone on aivan mahtava vehje! Sellainenhan saattaisi olla kiva kotonakin. Pitäisikö laittaa pieni ilmoitus jonnekin, vaikka tähän tyyliin, ja alkaa harrastaa tuulikoneilua?

Mainokset

One comment

  1. Hei mahtavaa! Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi kuunnella nama Epican biisit ja hyvaltahan tuo kuulostaa tallaisen indie-alternative-wannabe fanin korvaan!

    Ja viela tuulikoneesta: Helsingin euroviisuissa ei tainnut olla yhtaan esitysta jossa se EI olisi ollut kaytossa. Ja kaikkihan toki muistavat Carolan (Häggkvist) esitykset vuosina 1991 (voitto) ja 2006 (viides sija) – kiitos tuulikoneiden!Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: